top of page
PODCAST
unnamed (13)_edited.jpg

TÆT PÅ JORDEN UNDER HIMLEN 

Portræt af Louise Køster. 
Af Hanne Hee Lange - produceret som en del af Jordens Skoles Podcast Masterclass. Redaktør: Helle Solvang

Podcasten tegner et portræt af Økologisk Landsforenings forperson Louise Køster. Hun driver til daglig den holistiske øko-gård Rabarbergaarden ved Holløse i Nordsjælland, hvor der er højt til loftet i mere end én forstand. Hør hende fortælle om et liv i samklang med jorden, plads til børn og udsigt til himlen.

unnamed (16).jpg

PODCAST:
INTO THE LAND

Lovesoil er Jordens Skole internationale platform, hvor indholdet er produceret på engelsk.

Podcasten 'Into The Land' er en fortælling om jorden, dens kultivatorer og dyrkningsmetoder.

 

Den har til formål at reflektere over det europæiske landbrugssystem nu og i fremtiden gennem stemmer fra unge landmænd, aktivister og elskere af jorden.

Dansen med haven.png

PODCAST:
AF KÆRLIGHED TIL JORDEN 

Podcast serie af Lisbeth Ingeman Sørensen - produceret som en del af Jordens Skoles Podcast Masterclass.

I podcast serien 'Af kærlighed til jorden' opsøger Lisbeth Ingeman Sørensen mennesker, som sætter naturen i centrum i deres liv. I første afsnit 'Dansen med haven' møder vi øbo Cathrine Dolleris, som har forladt et job i Udenrigsministeriet for at byde høns og have op til en daglig dans.

Serien er produceret som del af Jordens Skoles Podcast Masterclass forløb hos underviser og redaktør Helle Solvang.

 

IMG_3406.jpg
Skærmbillede 2022-09-14 kl. 22.22_edited.jpg

PODCAST:
DET KOSTER EN BONDEGÅRD AT REDDE VERDEN

Portræt af Sylvester Rishøj - tegner og investor Podcast af Birgitte Sally - produceret som en del af Jordens Skoles Podcast Masterclass. Redaktør: Helle Solvang

Sylvester Rishøj har tjent millioner på at sælge virksomheden bag det populære mobilspil Subway Surfers - og pengene bliver i disse år målrettet brugt på at opkøbe jord for at dyrke det regenerativt og bæredygtigt. "Jeg har investeret i Øm Klostergaard, fordi måden vi bruger vores jord på er nøglen til den grønne omstilling og på mange måder den mest meningsfulde måde at lave forandring på. Man kan sige 'det koster en bondegård at redde verden' og med den tanke har jeg købt en bondegård med 100 hektar jord, selvom jeg ikke er landmand. 
Lyt til podcasten for at få svar på, hvorfor Sylvester køber jord.

Skærmbillede 2022-09-15 kl. 22.20.30.png
Anker 1
Studio Microphone

LOVESOIL PODCAST  


MASTERCLASS

Podcast Masterclass i Jordens skole handler om at finde din unikke stemme.

Kontakt Helle Solvang for info om nye hold.

Løbende udbyder Jordens Skole vores Lovesoil Podcast Masterclass, hvor  nye enthusiastiske podcast-fortællere og let øvede kan få træning, vejledning og et skub til at komme igang. For trænede podcast-tilrettelæggere tilbyder vi sparring og udgivelsesplatform.

 

På Masterclass’en udforsker vi, hvad der er din unikke stemme i en podcast, hvordan du beriger din fortælling med stemning, musik og lyd - og sidst men ikke mindst, hvordan du bedst forbereder dig før du går ud og lave dine egne optagelser. Og det skal naturligvis have med vores jord at gøre. 

Synge2.jpg
bottom of page