top of page

MØD VORES TEAM

Synge2.jpg

Helle Solvang

Stifter og leder af Jordens Skole og 'Gå til have' 

Helle Solvang er selvstændig facilitator, foredragsholder, grøn folkeoplyser, kulturiværksætter og inspirator. Hun har stærke netværk i både kulturlivet og indenfor den grønne omstilling og bygger bro mellem de to verdner.

 

Hun har rødder i højskolen, er cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling og har i gennem 20 år været vært og tilrettelægger i DR.

I P1-programmet VITA portrætterede hun bl.a. bæredygtigheds-pionerer og ildsjæle og som scenevært har hun styret slagets gang ved nogle af DR’s store litterære og musikalske begivenheder.  
 

Helle har igennem mange år været idéudvikler og vært for konferencer, festivaler og seminarer i spændingsfeltet mellem natur, kunst og kultur. Hun underviser i podcastfortælling og udbyder kurser i at facilitere møder, hvor flere stemmer, tværfaglig udveksling og kollektiv intelligens kommer i spil. 
 

Helle er optaget af, hvordan vi skaber en fredelig og fællesskabende grøn omstilling og er bl.a medlem og medstifter af foreningen 

Andelsgaarde.


Med opvækst på et biodynamisk/økologisk jordbrug har hun de seneste 6 år undersøgt og skildret jordbrug i harmoni med naturen og inspireret til nytænkning indenfor cirkulær, holistisk tankegang og regenerativ praksis.

Kontakt: helle@jordensskole.dk

 

Læs Helles blog HER

Laura Ytte Rechnagel.jpg

Laura Ytte Rechnagel

Dokumentarist

Laura studerer lige nu på Danmarks Medie- og Journalistikhøjskole på TV- og Tilrettelæggerlinjen og er særligt optaget af nye dyrkningsformer og regenerativt landbrug og tankegang.

 

Tidligere har Laura arbejdet i DR på blandt andet Nyhederne og Troldspejlet og har ligeledes været engageret i diverse NGO'er, herunder et træplantnings-aktionsprojekt i Californien og i Slow Food bevægelsen. Hun har desuden lavet filmportrætter på Andelsgaarde og på Farendløse Mosteri.

Sara Troense

Podcast-producent og underviser 

 

Arbejder freelance indenfor lydproduktion og podcast. 

Sara har undervist på bl.a. RUC, KUA, Ungdomsskolen, ENIGMA og Vallekilde højskole.

 

 I sit speciale undersøgte hun dansk taleradios udvikling siden Radio24Syv blev en del af radioudbuddet i Danmark. Sara har siddet i bestyrelsen for Center for podcasting og er jurymedlem for Podcastprisen i Årets Talent-kategorien.

 

Sara har produceret podcasts til P1 og er en del af det tværæstetiske  kunstfællesskab MYRKR, som skaber værker, der søger at vække oplevelsen af forbundethed med naturen i spændingsfeltet mellem videnskab, magi, kunst og personlige fortællinger, eksempelvis vandringforestillingen Stjernevandring - en poetisk rumrejse - se trailer og i P1 serien Gemt i mørket.

Portræt Sara foto Sophie Bech.jpeg

Lisbeth Ingeman Sørensen

Fundraiser og 'Gå til have' koordinator

Lisbeth er Kinesiolog, underviser og cand.pæd.phil. Hun bor i et bofællesskab på Fyn og har etableret et 'gå til have'-hold i sit lokalmiljø i Skalbjerghøje. Hun er skaberen af podcast-serien 'Af kærlighed til jorden' på Jordens Skoles medieplatform i forbindelse med deltagelse i 'Lovesoil Podcast Masterclass' 2021. 
Lisbeth er fra 2022 ansat i Jordens Skole og løser opgaver på tværs af vores tre platforme. 

Kontakt: kontakt@jordensskole.dk

f1933a_48929518f8474eb69439efc06cf35848~mv2.jpg

Rosamai Liliet

Kommunikationsmedarbejder (på barsel) 

Rosamai er uddannet cand.merc.(kom) og har tidligere arbejdet med innovation og udvikling. I dag er hendes fokus på hjerte-projekter indenfor kunst, kultur, bæredygtighed og væredygtighed og har en stor kærlighed for og indsigt i den bæredygtige livsstil. 

20108527_10155482663617789_7705888416720

Sidsel Esther Ejrnæs

Underviser og faglig rådgiver

Sidsel Esther Ejrnæs er levende optaget af frø, jord og planter. Hun er ved at uddanne sig til bonde på Norges økologiske landbrugsskole Sogn Jord- og Hagebruksskule og har en baggrund i uddannelsesvidenskab. Hun står bag skolens første frøhave med varetagning af gamle grøntsagssorter og eksperimentering med nye.

 

Sidsel er desuden leder af Lolland-Falsters første madhøjskole med linjefaget 'Jordhåndværk' og har arrangeret flere af stedets sommerhøjskoler med udgangspunkt i ’fra jord til bord-principper’.

Sidsel Ejrnæs .jpg
bottom of page