top of page

PROJEKTER 

97C9EDC9-C2A1-40FE-9BAD-B1A9BF993B75_1_105_c.jpeg

GÅ TIL HAVE

Jordens Skole udbyder studiegrupper for voksne, hvor vi på hold af 5-7 voksne sammen med en erfaren underviser etablerer sprudlende bede med grøntsager, urter, bær og blomster. Vi lærer at lave kompost, forberede jorden til såning, forstå dyrkningen cyklus og fejrer høsten. Vores motto er 'Sammen om jorden' og vi håber at flere private haver vil bugne af mad og fællesskaber.

83AB84B1-4624-4F7A-947E-6C26DECA06FC.jpeg
IMG_6741.jpg
FIND DIN FARMER

I Jordens Skole ønsker vi at bygge bro mellem by og land, så alle os, der bor i byerne, kan støtte den kommende generation af landmænd i deres ønske om at være jordens bæredygtige forvaltere.

 

Derfor har vi skabt nedenstående kort, hvor du hurtigt og nemt kan finde alle de økologiske jordbrug, uddannelser og skoler, gartnerier, gårdbutikker m.m., der alle går forrest ift. at skabe det samfund, hvor der satses på høj kvalitet og hvor der laves mad til mennesker med omtanke for naturen.

IMG_1418.jpeg

MANIFEST FOR HØRRENS GENKOMST
 

I Jordens Skole har hørren og andre taveplanter så som hamp og nælder vores særlige opmærksomhed. Fordi de vokser fint på vores breddegrader og er holdbare og bæredygtige materialer. Vær med til at udbrede historien, dyrkningen og forarbejdningen af hørren og hør om de historier, der knytter til sig til den.

IMG_1418.jpeg
Screenshot 2020-03-19 at 20.55.15.png
J(ORD)-BOGEN

 Jordens Skole indsamler ordene, som grønne aktivister og pionere genopfinder eller nyskaber i takt med at verden ændrer sig. Læs mere om 'J(ORD)-bogen og 'Den grønne parlør' her.

ANDELSGAARDE

Jordens Skoles første konkrete film handler om fællesskabet og visionerne bag Andelsgaarde, hvor over 3000 danskere sammen ejer en fællesgård - Lerbjerggård - og forpagter jorden ud til det unge landmandspar Nanna og Christopher. 

IMG_2526.jpg
bottom of page