top of page
IMG_6741.jpg
FIND DIN FARMER

I Jordens Skole ønsker vi at bygge bro mellem by og land, så alle os, der bor i byerne, kan støtte den kommende generation af landmænd i deres ønske om at være jordens bæredygtige forvaltere.

 

Derfor har vi skabt nedenstående kort, hvor du hurtigt og nemt kan finde alle de økologiske jordbrug, uddannelser og skoler, gartnerier, gårdbutikker m.m., der alle går forrest ift. at skabe det samfund, hvor der satses på høj kvalitet og hvor der laves mad til mennesker med omtanke for naturen.

GÅ TIL HAVE

Jordens Skole udbyder studiegrupper for voksne, hvor vi på hold af 5-7 voksne sammen med en erfaren underviser etablerer bede med sprudlende grøntsager, urter og blomster. Vi lærer at lave kompost, forberede jorden til såning, forstå dyrkningen cyklus og fejrer høsten. Vi kalder det projekt '100 haver' og håber at flere private haver kunne bugne af mad og fællesskaber.

BILLEDE.jpeg
Screenshot 2020-03-19 at 20.55.15.png
J(ORD)-BOGEN

 Jordens Skole indsamler ordene, som grønne aktivister og pionere genopfinder eller nyskaber i takt med at verden ændrer sig. Læs mere om 'J(ORD)-bogen og 'Den grønne parlør' her.

ANDELSGAARDE

Jordens Skoles første konkrete film og den første podcast-serie kommer til at handle om fællesskabet og visionerne bag Andelsgaarde, hvor over 1800 danskere sammen ejer en fællesgård - Lerbjerggård - og forpagter jorden ud til det unge landmandspar Nanna og Christopher. 

IMG_2526.jpg
bottom of page