unnamed.jpg
Sunflower


INVITATION TIL AT SPILLE FLOWSPIL i 2022
Hvis du har lyst til at deltage i et 6 timers flowspil, så meld dig til én eller flere af nedenstående datoer, hvor vi spiller fra kl. 16-22. Prisen afhænger af, om du er virksomhed eller privatperson og inkluderer forplejning samt en telefonisk samtale med mig før og efter spillet. Du vil få hjælp til at skærpe et vigtigt livs-spørgsmål, som du bringer til spillet. Grupper vil få vejledning i processen med at finde et kraftfuldt fælles spørgsmål.
Jeg er vært og spillet foregår rundt om mit spisebord i mit hjem på Nørrebro i København med maksimum 6 spillere. Hvis du ønsker at deltage i et online-spil kan det også arrangeres. 

HVAD ER FLOWSPIL?

Flowspillet er en hjælp til at undersøge og afklare vigtige spørgsmål for individer, teams og ledergrupper. Spillet tager afsæt i spørgsmål og problematikker, som optager deltagerne, og som de endnu ikke har fundet dybdegående svar eller løsninger på. For grupper er det et ideelt forum til at finde klarhed, fælles formål, retning og drivkraft i et samarbejde.

 
FLOWSPIL-VÆRT HELLE SOLVANG 
Som vært støtter jeg andres lederskab og bidrager til klarhed, værekraft og handlekraft for verden i en tid med hastige forandringer. Jeg har praktiseret Flowspillet i 7 år og træner også andre i kunsten at være vært for vigtige og meningsfulde samtaler. 


NÆSTE DATO FOR 'FLOWSPIL'
27. april 2022 - Nørrebro i København (få pladser tilbage) - Udendørs spil i juni (nu åbent for tilmeldinger). 

Kontakt mig på tlf. 51 44 56 10 eller på mail helle@jordensskole, hvis du ønsker at høre mere og reservere en plads. Det er kun muligt at tilmelde sig ved personlig kontakt. 

 

Find vej til spillet d. 27. april her: 

27. april