NY PODCASTSERIE:
AF KÆRLIGHED TIL JORDEN

I podcast serien 'Af kærlighed til jorden' opsøger Lisbeth Ingeman Sørensen mennesker, som sætter naturen i centrum i deres liv. I første afsnit 'Dansen med haven' møder vi øbo Cathrine Dolleris, som har forladt et job i Udenrigsministeriet for at byde høns og have op til en daglig dans. Cathrine Dolleris er én af Danmarks mest erfarne undervisere i permakultur. 

Serien er produceret som del af Jordens Skoles Podcast Masterclass forløb hos underviser og redaktør Helle Solvang.


Alt hvad vi udgiver er frit tilgængeligt - har du lyst at støtte vores produktioner kan du donere et valgfrit beløb til MobilePay 51 44 56 10.

 

På forhånd tak.

Lyt til podcasten herunder og læs blogindlægget 'Dansen med Haven' HER 

SKABEREN BAG PODCASTSERIEN

f1933a_4253c3ced35f48d8a417bf978a047a54~mv2.jpg

Lisbeth Ingeman Sørensen

  • Grå Facebook ikon

Kinesiolog, underviser og cand.pæd.phil. Lever i et bofællesskab på Fyn.
INSTAGRAMPROFIL

Skaber af podcast-serien 'Af kærlighed til jorden' på medieplatformen Jordens Skole

i forbindelse med deltagelse i 'Lovesoil Podcast Masterclass' 2021

AF KÆRLIGHED TIL JORDEN:
TANKERNE BAG

 

Med ”Af kærlighed til jorden” tager Lisbeth på en opdagelsesrejse for at undersøge, hvordan det kan se ud og opleves, når mennesker vælger at leve på en måde, som nærer og genopbygger – regenererer – både naturen omkring os, os selv som mennesker og de fællesskaber vi indgår i.

Hvordan (gen)skaber vi forbindelse mellem os og naturen omkring os? Hvilke fortællinger - nye såvel som gamle - kan styrke forbundenheden? Hvor finder vi de fortællinger?

Gennem interviews og reportager vil hun opsøge og lytte til mennesker, som på forskellige måder arbejder og lever regenerativt for at undersøge, hvad der har banet vejen for dem, og hvad der inspirerer dem.

Det vil være mennesker i alle aldre og fra forskellige professioner, baggrunde og miljøer, som har det til fælles, at de er drevet ”Af kærlighed til jorden”.

....

 

Læs blogindlægget 'Dansen med Haven' af Lisbeth Ingeman Sørensen og Helle Solvang HER