top of page

ons. 05. jun.

|

København

URBAN GARDENING - WORKSHOP

Kom og lær om regenerative metoder, og om hvordan du kan komme i gang hvor du bor. Du får også hænderne i jorden og kigger på de spiselige planter i gården.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
URBAN GARDENING - WORKSHOP
URBAN GARDENING - WORKSHOP

Tid & sted

05. jun. 2024, 16.30 – 19.30

København, Vermundsgade 13, 2100 København, Danmark

Om eventet

🌱🌼 URBAN GARDENING Workshop - med Helle Solvang den 5. juni Vidste du, at temperaturerne i byerne er et par grader varmere end på landet? Det giver os byboere mulighed for at dyrke masser af mad. I løbet af sommeren kan skabelsen af madskove og højbede med grøntsager give os behagelig skygge samt nærende mad og skønhed. På denne workshop kan du lære om regenerative metoder og hvordan du kan komme i gang med det samme. Du får også hænderne ned i jorden og kigger på de spiselige planter i området. OM FACILITATOREN: Helle Solvang er grundlægger af Jordensskole, en non-profit, der har lært hundredvis af mennesker om regenerativ udvikling og pasning af vores jord og haver. Hun tror stærkt på, at haver og småproduktion, der samarbejder tæt med naturen, er det, der fremover vil brødføde verdens voksende befolkning.

@helle_solvang @jordens_skole Læs mere og tilmeld dig her: www.rort.dk/courses-and-retreats #Rört #movetobemoved #urbangardening

Del dette event

bottom of page