top of page

tors. 12. sep.

|

Herlev

Lær at fermentere (Herlev)

Fermenterede grøntsager giver dine måltider smagsnuancer, er sundt og mindsker madspild. På workshoppen høster vi i marken på Hjortespringgård og laver fermenteringer, som du tager med hjem. Lær hvordan du kommer i gang i dit eget køkken. Tilmelding: kontakt@hjortespringgaard

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Lær at fermentere (Herlev)
Lær at fermentere (Herlev)

Tid & sted

12. sep. 2024 17.00 – 20.00

Herlev, Valnæsvej 19, 2730 Herlev, Danmark

Om eventet

På denne workshop bliver du introduceret til fermentering og lærer, hvordan du kommer i gang i dit eget køkken. Vi fortæller om fermenteringsprocessen, og hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Sammen høster vi grøntsager og smagsgivere i grøntsagshaven på Hjortespringgård og du laver to fermenteringer efter eget valg, som du tager med hjem. Du får skriftlig materiale udleveret med dagens oplæg og gode råd. Når du går herfra, er du klar til selv at fortsætte fermenteringen derhjemme i dit eget køkken.

HVORFOR LÆRE AT FERMENTERE? 

Metoden er en let tilgængelig måde at bevare sæsonens grøntsager til vinterens mørke måneder. Det smager godt i salater, som smagsgiver i gryderetter og som tilbehør til maden. Og så undgår du madspild, for alle de dejlige grøntsager og frugter vi har i haverne i sensommeren kan bevares langt ind i vinteren på denne måde .

HVOR:

Workshoppen foregår i Smørmosen i Herlev i Hjortespringgårds smukke åbne lade med udsigt over have og skov.

UNDERVISERNE:

Irene Kornerup og Mette Madvig 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sørg for at have tøj på til tre timer i det fri.

PRIS:

650 kr.  Prisen inkluderer 

- To sylteglas 

- Materialer, grøntsager og urter 

- Smagsprøver på fermenteringer, brød og humus

- Skriftlig vejledning og to færdige fermenteringer, som du kan tage med hjem 

Det er muligt at købe drikkevarer.

Meld dig til HER: kontakt@hjortespringgaard.dk

Del dette event

bottom of page