top of page
unnamed (15).jpg

PODCAST

TÆT PÅ JORDEN UNDER HIMLEN

Louise Køster taler hurtigt og passioneret. Hun brænder for økologien og for børnenes maddannelse. I marts 2022 blev hun valgt som ny forperson i Økologisk Landsforening og har som et af sine mål, at også forbrugerne skal melde sig ind og stå sammen med bønderne og de økologiske virksomheder om at gøre Danmark 100 % økologisk. 
Sammen med sin mand Thomas driver hun til daglig Rabarbergården, som ligger ved den nordsjællandske kyst mellem Tisvilde og Vejby omgivet af hav, levende hegn, marker og sommerhuse. I orangeriet på gårdspladsen er der læ for regn og vind og plads til langbordsmiddage. Fra restauranten kan man se ud over det bakkede landskab. Thomas er kok og Louises arbejde foregår ofte ude under åben himmel, hvor der er højt til loftet i mere end én forstand.

Hør, hvad der fik hende til at opgive sin tilværelse inde i byen for at flytte ud på landet og leve et liv som økobonde. Hvorfor droppede hun sit job i mediebranchen til fordel for jorden?

I podcasten udfolder hun, hvilket livssyn og natursyn, der ligger bag hendes livs-valg og arbejde på gården.

Lyt til podcasten herunder og læs blogindlægget HER

 

IDÉ & TILRETTELÆGGELSE:

Hanne Hee Lange er cand.mag. i musikvidenskab og retorik. Hun arbejder som kulturformidler og PA og er optaget af den grønne omstilling og af stærke forbindelser mellem by og land, bl.a. gennem sit engagement i Fælleshaverne ved Krogerup Højskole og projektet Kunst, kultur og lokalområde - en anderledes dannelsesrejse med elever fra Halsnæs Kommune. Skaber af podcasten 'Tæt på jorden under himlen' på medieplatformen Jordens Skole i forbindelse med deltagelse i Lovesoil Podcast Masterclass 2021-22.

bottom of page