ons. 27. apr.

|

København

FLOWSPIL

INVITATION TIL AT SPILLE FLOWSPIL i 2022 Hvis du har lyst til at deltage i et 5 timers flowspil i det nye år, så meld dig til én eller flere af nedenstående datoer, hvor vi spiller fra kl. 16-22. OBS: Personlig tilmelding via tlf. 51 44 56 10 eller pr mail til helle@jordensskole.dk

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
FLOWSPIL

Tid & sted

27. apr. 16.00 – 22.00 CEST

København, Rådmandsgade 30, 2200 København, Danmark

Om eventet

INVITATION TIL AT SPILLE FLOWSPIL i 2022

Hvis du har lyst til at deltage i et 6 timers flowspil i det nye år, så meld dig til én eller flere af nedenstående datoer, hvor vi spiller fra kl. 16-22. Prisen afhænger af, om du er virksomhed eller privatperson og inkluderer forplejning samt en telefonisk samtale med mig før og efter spillet. Du eller I vil få hjælp til at skærpe et vigtigt livs-spørgsmål, som du bringer til spillet. Jeg er vært og spillet foregår rundt om mit spisebord i mit hjem på Nørrebro i København med maksimum 6 spillere. Hvis du ønsker at deltage i et online-spil kan det også arrangeres.  

HVAD ER FLOWSPIL? 

Flowspillet er en hjælp til at undersøge og afklare vigtige spørgsmål for individer, teams og ledergrupper. Spillet tager afsæt i spørgsmål og problematikker, som optager deltagerne, og som de endnu ikke har fundet dybdegående svar eller løsninger på. For grupper er det et ideelt forum til at finde klarhed, fælles formål, retning og drivkraft i et samarbejde. Spillet er altid ledet af en trænet vært. I november måned deltog 8 nye flowspil-værter fra Sverige, Spanien, Østrig og Danmark i en intensiv træning, så de nu står på et stærkt fundament for at kunne styrke andres lederskab og bidrage til klarhed, værekraft og handlekraft for verden i en tid med hastige forandringer. 

MULIGE DATOER FOR FLOWSPIL

27. april 2022 (Nørrebro) 

Kontakt helle@jordensskole eller ring 51 44 56 10, hvis du ønsker at høre mere og reservere en plads til Flowspil. Man kan kun tilmelde gennem direkte personlig kontakt. Bemærk, der er begrænsede pladser. 

Del dette event