tir. 13. okt. | Baunehøj Efterskole

Familie-workshop i efterårsferien

I efterårsferien kan børn og deres forældre få glæden af at lære om jord, frø og havens cyklus og få kål på dårlige madvaner, når Jordens Skole laver workshop i Hanne Gundersens legendariske urtehave på Baunehøj Efterskole i Hornsherred. Arr. Frugtformidlingen https://frugtformidlingen.dk/bootcamp/
Man kan ikke længere tilmelde sig
Familie-workshop i efterårsferien

Tid & sted

13. okt. 2020 09.00
Baunehøj Efterskole, Runegaards Alle 30, 3630 Jægerspris, Danmark

Om eventet

Jordens Skole er glade for at Sidsel Esther Ejrnæs har sagt ja til at undervise.

MØD UNDERVISER SIDSEL ESTHER EJRNÆS:

.. Sidsel Esther Ejrnæs er levende optaget af frø, jord og planter. Hun er ved at uddanne sig til bonde på Norges økologiske landbrugsskole Sogn Jord- og Hagebruksskule og har en baggrund i uddannelsesvidenskab. Hun står bag skolens første frøhave med varetagning af gamle grøntsagssorter og eksperimentering med nye. Hun har arrangeret flere sommerhøjskoler med udgangspunkt i 'fra jord til bord-principper':

”At få lov til at formidle jordens mangfoldighed og alle de ting vi kan opleve når vi arbejder sammen med jordens naturlige processer er en gave. Livet i og ovenover jorden er en

fantastisk nøgle til at forstå både det at være menneske, og det der er udenfor os selv”, fortæller hun.

Workshoppen finder sted på familie-kurset "GrøntsagsBootcamp" arrangeret af

Frugtformidlingen

- desværre er alle pladser revet væk. Vi håber på at samarbejdet fortsætter og at der bliver en gentagelse snart.

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed