PERMAHAVE MED BØRN

WORKSHOPS OG EFTERUDDANNELSE FOR UNDERVISERE

IMG_20200506_110430.jpg

WORKSHOPS

Deltag i vores workshops og bliv klædt på til at skabe en permahave med børnene.

Overskrift 1

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

Overskrift 1

Del de fantastiske ting, som folk siger om din butik. Dobbeltklik, eller klik 'Rediger tekst'.

Navn, titel

VORES SERVICES

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Navn, titel

WORKSHOPS I PERMASKOLEHAVEN:

Vil du besøge haven? Så har du muligheden, når Jordens Skole og Katja Bjørn Parlo afholder 4 timers workshops for lærere, forældre, pædagoger, spejderledere, kunstnere, gartnere og andre, der ønsker input til, hvordan man kan etablere have sammen med børn. På en workshop får du indblik i lærings- og dannelsesperspektiverne i samværet i haven og arbejdet med de regenerative og permakulturelle metoder.

Vores workshops finder sted i permaskolehaven på Ringsted Ny Friskole.

Læs mere om workshops HER

EFTERUDDANNELSE I JORDENS SKOLE 'SKAB PERMAHAVER MED BØRN' (ÅRSHJUL)

Så snart vi har samlet et hold på 10 deltagere, indleder vi den et-årige efteruddannelse 'Skab permahaver med børn'. Kursisterne bliver klædt på til at opbygge en have, hvor børnene kan opnå selvværd og mangfoldige kompetencer. Processen med at skabe en permahave helt fra bunden er en del af denne 'hands-on-uddannelse', hvor vi også engagerer os i forholdene og mulighederne på kursisternes skole, efterskole, børnehave, fritidshjem eller klub. Undervisningen varetages af Katja Bjørn Parlo og Jordens Skoles team og foregår dels fysisk i Permaskolehaven på Ringsted Ny Friskole, dels online.

.